Αρχική Σελίδα

Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας υπαίθρια οδηγημένη ενοίκιο επίδειξη για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι ευτυχής να σας ενημερώσω ότι εκτελωνίσαμε τελικά τις οθόνες, έτσι σας ευχαριστώ για όλες που βοηθάτε!

—— Sasha

Εγκαταστήσαμε τη δεύτερη επίδειξη απασχολούμαστε στο πρόστιμο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το προϊόν σας. Πρέπει να βάλουμε μια δεύτερη διαταγή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

—— MAX

Είμαι ευχαριστημένος από την υπηρεσία και το προϊόν και θα συνεχίσουμε επιχειρήσεις.

—— Carlos

Ευχαριστίες πάλι για την πραγματικά καλή υπηρεσία!

—— Graham

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    CIRID έχει τις πλήρεις αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου διάφορου SMT που οι αυτόματες γραμμές συνελεύσεων, αυτόματος οδηγώ-σωλήνας που παρεμβάλλουν τις μηχανές, ΒΥΘΊΖΟΥΝ τις αυτόματες γραμμές συγκόλλησης, τις αυτόματες μηχανές κόλλα-πλήρωσης, CNC τις αυτόματες punching και κάμψης μηχανές, τις αυτόματες γραμμές γήρανσης, την αυτόματη αδιάβροχη μηχανή δοκιμής, την επανακυκλοφορία/τη συγκολλώντας μηχανή κυμάτων, και τους πλήρεις εξοπλισμούς επιθεώρησης και ούτω καθεξής.

  • OEM / ODM

    Παρέχουμε την υπηρεσία OEM/ODM στους πελάτες μας. Καλωσορίστε για οποιαδήποτε έρευνα.

  • Ε & Α

    CIRID είναι με την πίνακας-απόδοση, την αξιόπιστη ποιότητα, και την υψηλή - ποιότητα - αναλογία -τιμών επειδή ακολουθούμε τη σκηνή εκείνη η «ποιότητα για τους περισσότερους, υπηρεσία για τους περισσότερους, πίστωση για τους περισσότερους και πελάτης για την κορυφή» επειδή έχουμε την εύκαμπτη μέθοδο ανάπτυξης, κατασκευής και διανομής. Θα παραγάγουμε συνεχώς τα καλύτερα και πιό ενημερωμένα προϊόντα. Και όπως πάντα, θα παράσχουμε ολόψυχα σε σας υψηλό - ποιότητα και προϊόντα και υπηρεσίες των τέλειων οδηγήσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

Τηλ.:: 86-755-33942275

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)