Αρχική Σελίδα

Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας υπαίθρια οδηγημένη ενοίκιο επίδειξη για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι ευτυχής να σας ενημερώσω ότι εκτελωνίσαμε τελικά τις οθόνες, έτσι σας ευχαριστώ για όλες που βοηθάτε!

—— Sasha

Εγκαταστήσαμε τη δεύτερη επίδειξη απασχολούμαστε στο πρόστιμο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το προϊόν σας. Πρέπει να βάλουμε μια δεύτερη διαταγή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

—— MAX

Είμαι ευχαριστημένος από την υπηρεσία και το προϊόν και θα συνεχίσουμε επιχειρήσεις.

—— Carlos

Ευχαριστίες πάλι για την πραγματικά καλή υπηρεσία!

—— Graham

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

1 2 3 4
Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited
CIRID συγκολλώντας μηχανή ροής SMT μηχάνημα Δοκιμή γήρανσης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CIRID
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 30,000,000-35,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. Cirid Optoelectricity Shenzhen, που περιορίζεται είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που αφιερώνεται στα διαφορετικά είδη Ε&Α, σχεδιασμού, κατασκευής και διανομής εσωτερικός & υπαίθριος, σταθερός & οδηγημένος η ενοίκιο επίδειξη και άλλη τα οδηγημένα προϊόντα επίδειξης.

Στηργμένος στα ανώτερα ταλέντα και τους τεχνικούς κυρίους της βιομηχανίας επίδειξης των οδηγήσεων με την ακριβή στάση του απέναντι στην ποιότητα των προϊόντων και συνδυάζοντας με τον πλήρη αυστηρό ποιοτικό έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής από την επιλογή των τσιπ των οδηγήσεων, η παραγωγή των ενοτήτων, ο σχεδιασμός των μεμονωμένων γραφείων στη δοκιμή του ολοκληρωμένου προϊόντος, Cirid ήταν σε θέση να εφοδιάσει τους πελάτες με τα ανώτερα προϊόντα και την πρώτης τάξεως υπηρεσία.

Τα προϊόντα επίδειξης των οδηγήσεών μας χρησιμοποιούνται ευρέως στους αερολιμένες, το λεωφορείο/τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις τράπεζες, τους τίτλους, τη ηλεκτρική δύναμη, τη δημόσια ασφάλεια, τα σχολεία, τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, τις τηλεπικοινωνίες, τα νοσοκομεία, στρατιωτικός, τη μεταφορά, τις βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, μεγάλα πολιτιστικά τετράγωνα, εμπορικά κέντρα, εμπορικά κτήρια, κατοικήσιμες περιοχές, στάδια, εθνικές οδοί και ούτω καθεξής. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας των οδηγήσεων, η ευρέως χρησιμοποιημένες οδηγημένες τεχνολογία και η προσθήκη της Κίνας '' s στον ΠΟΕ, ourproducts καλά εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τις ευρωπαϊκές χώρες, τη Βραζιλία, τη Χιλή, τη Σαουδική Αραβία, κ.λπ. Στοχεύσαμε να εξυπηρετήσουμε τις σφαιρικές ανάγκες της αγοράς επίδειξης των οδηγήσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

Τηλ.:: 86-755-33942275

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)